Şoferul cu BMW care a omorât trei oameni, printre care un copil de cinci ani şi pe mama sa însărcinată, în Văcăreni, Tulcea, a scăpat de arestul preventiv şi a primit în schimb, arest la domiciliu.

Marcel Radu, tânărul în vârstă de 39 de ani, din Luncaviţa, care a omorât trei oameni pe 11 august 2019, în localitatea Văcăreni din Tulcea, urmează să fie trimis în judecată pentru fapta sa.

Articolul continua dupa recomandari

În ziua tragediei, tânărul a băut împreună cu doi prieteni, iar apoi s-a urcat la volanul maşinii sale, un BMW M6, şi a pornit într-o cursă nebună.

Pe drum, unul dintre prieteni săi a făcut live pe Facebook şi a surprins momentul în care Marcel Radu a scăpat de sub control bolidul şi a provocat un cumplit accident.

Tragedia s-a produs în localitatea Văcăreni din Tulcea.

Maşina a pus la pământ două garduri, poarta unei case, apoi a sărit peste o casă şi a spulberat şase oameni care stăteau la masă.

Un băieţel de trei ani, o femeie de 79 de ani şi o tânără însărcinată, mama copilului de trei ani, au murit în cumplitul accident.

O altă tânără însărcinată, dar şi cei doi prieteni ai lui Marcel Radu, au ajuns în stare gravă la spital.

După teribilul accident, şoferul a reuşit să iasă singur din maşina distrusă şi să fugă. El a fost prins câteva ore mai târziu.