Articolul continua dupa recomandari

Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie si vor fi difuzate la Antena 1 din 13 martie. In acea zi de miercuri, telespectatorii vor putea urmari spectacolul „Doctori de femei”, iar pe 20 martie piesa „Pijamale”. Regia TV a spectacolelor apartine lui Emanuel Parvu.

In cadrul evenimentelor publicul se va putea intalni cu personalitati marcante ale scenei romanesti, invitati de prima mana, toate in decoruri de poveste. Debutul acestui proiect este asteptat cu mare entuziasm si de vedetele din lumea mondena care ne-au impartasit ce semnificatie are teatrul in viata lor.

Ovidiu Lipan Tandarica spune ca „teatru ne readuce la o stare normala si ne da o liniste, acea liniste sufleteasca de a trai niste momente senzationale impreuna cu cei dragi. Acasa, in mediul tau pe care il cunosti, poti sa ai, intr-adevar, o seara de neuitat!”. Pentru Dan Bittman „teatrul e o minune. Teatrul TV inseamna copilaria mea”, iar Aurelian Temisan marturiseste: „Imi place sa stau relaxat in fotoliul meu si sa ma uit cum actori mari sau in devenire intruchipeaza tot felul de personaje”.

George Mihaita asigura telespectatorii de ineditul spectacolelor ce ii asteapta „Venim la voi, suntem foarte aproape de voi, cum n-am mai fost de 20 si ceva de ani. Ce intalnire extraordinara!”, iar CRBL declara convins: „Eu sunt fanul numar 1 Teatru TV! Eu am sa ma uit!”.

Din distributia spectacolului „Doctori de femei” fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartau (Rosa), Emanuel Parvu (Moulinaux), Mariana Danescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Catelul Hugo. Regie artistica: Emanuel Parvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Parvu dupa "Tailleur pour dammes" de George Feydeau. Spectacolul se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.

Din distributia spectacolului „Pijamale” fac parte: Mihai Bendeac (Leonard), Adrian Titieni (Georges), Monica Davidescu (Yvonne), Anca Sigartau (Babette), Serban Pavlu (Jacques), Romeo Pop (Inspectorul Legrande), Alexandra Velniciuc (Claudine). Costume: Stephan Pelger
Scenografie: Bogdan Spataru. Adaptare a lui Emanuel Parvu dupa "Moumou" de Jean DE Letraz. Spectacol „Pijamale” se afla in stagiunea actuala a Teatrului Metropolis.