Momente emoţionante pentru zeci de oameni în Bucureşti! Artista Angela Similea şi compozitorul Marius Ţeicu au lansat trei noi albume. Nume mari din muzica românească au urcat pe scenă şi au oferit un spectacol pentru zecile de fani care au fost prezenţi la eveniment.

Discul de aur a fost primit de îndrăgita cântăreaţă pentru toată cariera ei. Una care continuă. Cele mai cunoscute şlagăre compuse de Marius Ţeicu şi interpretate de Angela Similea sunt acum parte din trei noi albume care au fost lansate.

Articolul continua dupa recomandari

Angela Similea: Sunt extrem de fericită că oamenii au nevoie de muzica noastră şi că muzica generaţiei mele este ascultată şi este iubită. Noi am făcut doar cu dragoste şi pentru dragoste această profesie.

Pe unul dintre cele trei albume lansate sunt melodii compuse de Marius Ţeicu şi cântate de Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Loredana Groza, Monica Anghel, Paula Seling, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabiţă, Aurelian Temişan şi mulţi alţii. Până acum, Marius Ţeicu a compus peste 500 de melodii.

Marius Ţeicu: N-am dus lipsă de inspiraţie pentru că fiind un familist convins totdeauna pentru mine familia a însemnat totul, iar atunci când am avut o linişte sufletească şi o familie am fost şi inspirat şi am muncit mult, de ce să nu spun şi lucrul ăsta. Că în afară de talent, dacă nu munceşti nu reuşeşti nimic.

Paula Seling, Aurelian Temişan, Monica Anghel, Adrian Daminescu şi Silvia Dumitrescu au cântat ieri câteva din piesele compozitorului.

Nostalgia i-a cuprins şi pe artişti.

Silvia Dumitrescu: Mi se pare că timpul a trecut prea repede. Aproape că nici nu-mi vine să cred că sunt 35 de ani. Nici nu ştiu când a trecut.

Muzica anilor 80 a ajuns ieri şi generaţia tânără. Aurelian Temişan a venit împreună cu fiica lui la eveniment.

Aurelian Temişan: A ascultat multă muzică şi a văzut mulţi artişti, mulţi colegi de-ai mei pe care şi eu îi văd din ce în ce mai rar.

Angela Similea nu a uitat nici de fanii de acasă.

Angela Similea: Doresc tuturor un Paşte fericit, sărbători cu bucurie şi cu speranţe şi să încercăm pe cât se poate să fim generoşi!

Anul viitor se împlinesc 50 de ani de la debutul oficial, la Cerbul de Aur, al Angelei Similea.