Andrei a fost găsit de mama lui fără suflare, în baie, la Nucşoara. Avea 25 de ani şi intrase să facă un duş. Femeia a mai avut putere să sune la 112, apoi a căzut lângă fiul ei.

Tragedie într-o familie din comuna Nucşoara, Argeş. Un tînăr în vîrstă de 25 de ani a murit, iar părinţii lui au ajuns la spital, în stare de inconştienţă.

Articolul continua dupa recomandari

Sîmbătă seară, o femeie a sunat la 112 anunţînd că fiul său nu mai respiră. O ambulanţă de la Staţia Curtea de Argeş a mers în comuna Nucşoara, satul Sboghiţeşti. Andrei Berevoianu, un tînăr de 25 de ani, zăcea fără suflare, în baie. Părinţii săi, Gheorghe şi Eugenia, în vîrstă de 49 ani, respectiv 48 ani, se aflau în stare de inconştienţă. Femeia apucase să sune şi să ceară ajutor, înainte să i se facă rău, scrie curier.ro.

Anchetatorii au reuşit să refacă filmul dramei. Andrei era acasă cu părinţii şi le-a spus că merge să facă un duş. După zeci de minute, mama a deschis uşa, să vadă ce se întâmplă. L-a văzut pe fiul ei căzut, fără viaţă.

Cauza probabilă a decesului, era intoxicaţia cu monoxid de carbon, de la instantul din baie. Întreaga locuinţă avea montate geamuri din termopan, care nu au permis circulaţia aerului. Instantul funcţiona cu GPL şi foarte probabil o scurge de gaze l-a intoxicat pe Andrei

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost transmise familiei. Sora lui Andrei, care munceşte în străinătate, a scris pe Facebook: "Of Doamne, de ce Frăţiorul Meu? De ce? De ce Doamne, mi l-ai luat? De ce Frăţiorul Meu m-ai lăsat?"