Destin frânt pentru Ana Maria. Şi-a salvat fratele de 16 ani, apoi a fost ucisă în Germania, de un şofer turc beat. Trei fetiţe au rămas orfane, iar familia cere ajutor pentru a o aduce în ţară, ca să fie înmormântată în oraşul natal, Bârlad.

Ana Maria Elena Ciornei avea 32 de ani şi muncea de două luni la Hagen, în Germania, iar vineri seara, după ce terminase programul, se îndrepta spre casă. La o trecere de pietoni cu semafor, care însă nu funcţiona în acel moment, un şofer turc beat a lovit-o în plin, cu viteză, Ana Maria izbindu-se cu capul de parbriz.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 5 imagini în Galerie

A fost transportată la spital în stare critică şi nu a mai putut fi salvată de medici. Ana Maria era căsătorită şi mamă a trei fetiţe, de 14, 10 şi 7 ani. Soţul ei lucra cu ea în Hagen, dar venise acasă, la Bârlad, pentru a rezolva nişte probleme, trei zile.

Ana Maria şi-a salvat în ianuarie fratele, pe Florin, 16 ani, care suferea de aplazie medulară idiopatică. Tânăra i-a donat acestuia celule stem, fiind singura persoană compatibilă 100% cu el, care i-au salvat viaţa. Ziarul vasluian Vremea Nouă scrie că mama tinerei vrea să o aducă acasă să o înmormânteze, având nevoie de ajutor financiar pentru acest lucru. 

Vezi 5 imagini în Galerie

Donaţiile pentru ajutorarea familiei Ciornei se pot face AICI.