Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a declarat, astăzi, că reconstituirea morţii nepoatei sale este o bătaie de joc.

Procurorii DIICOT au refăcut, astăzi, împreună cu Gheorghe Dincă, traseul pe care criminalul l-a avut în ziua de 25 iulie 2019, atunci când a ucis-o pe fata de 15 ani.

Articolul continua dupa recomandari

"Astazi procurorii DIICOT au continuat mascarada! Au continuat sa il plimbe pe Dinca dupa pofta inimii. Ceea ce m-a revoltat si ma revolta insa ingrozitor atat pe mine cat si pe parintii Alexandrei este bataia de joc de "experiment/expertiza" din curtea lui Dinca privind presupusa ardere a corpului Alexandrei.

Pt acest asa zis experiment acestia au folosit un manechin din poliester si niciunul din elementele descrise de Dinca pt ardere. NOI am cerut in scris altceva: efectuarea unui experiment in aceleasi conditii descrise de Dinca. Daca tot merg pe omor.

Astazi procurorii si-au mai batut inca o data joc de familia noastra! Nu am cuvinte sa descriu penibilul acestei situatii. Reiteram solicitarea catre procurori de a face o expertiza asa cum trebuie!!! De a putea dovedi ca in acel recipient putea fi cu adevarat ars un corp uman, ca putea sa se atinga temperatura necesara, etc. Imi este jena de aceasta justitie", a scris Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.