Alexandru Cumpănașu a organizat un protest în București, de ziua de naștere a nepoatei sale Alexandrei Măceșanu. Mitingul a avut loc în fața sediului în fața sediului Ministerului de Interne.

Alexandru Cumpănașu a anunțat de zilele trecute că organizează protestul din fața sediului MAI pe 15 septembrie, când Alexandra Măceșanu împlinește 16 ani.

Articolul continua dupa recomandari

La apelul său au răspuns zeci de protestatari, care au purtat fotografii ale adolescentei. Cu steagul României în mână, Alexandru Cumpănașu a luat cuvântul.

”În fiecare duminică, dacă va fi nevoie, vom fi aici. Pentru că Guvernul, Parlamentul nu au făcut nimic! Vă întreb pe dumneavoastră, cu cine mai trebuie să ne mai batem ca să aflăm adevărul”, a spus Alexandru Cumpănașu.

”Jos sistemul mafiot”, au scandat protestatarii.

Video de la protest poate fi urmărit AICI.

Înainte de protest, unchiul Alexandrei Măceșanu a scris și un mesaj pe Facebook.

”LA MULTI ANI ALEXANDRA! Ne vedem la ora 18:00 in fata MAI cu mic cu mare pt a ne apara DREPTUL LA VIATA si pentru a-i spune Alexandrei La Multi Ani. Nu strica sa aducem si o floare pt ca asa cum s-a descris chiar ea la 112 este o DOMNISOARA. Astazi implineste 16 ani! Dupa 8 saptamani nimeni nu stie unde este si autoritatile sunt neputincioase sau complice. Oricine are un mesaj pt Alexandra, pt procurorii care ancheteaza sau politisti ii asteptam in Piata Revolutiei!”, a scris Alexandru Cumpănașu.