Alex Runceanu, tânărul de 26 de ani care a fost omorât în bătaie pe o stradă din Sibiu, a fost bătut cu bestialitate de alți trei tineri la comandă.

Alex, conform spuselor prietenilor săi, era un tip liniștit şi lucra de ceva timp la fabrica Takata din Sibiu.

Articolul continua dupa recomandari

El se afla la un bar de strada Șureanu şi savura o bere. Alexandru ar fi intrat în vobă cu o tânără, care s-a arătat deranjată de curajul băiatului, scrie presa locală.

Fata a pus mâna pe teledon şi a chemat trei tineri. În fața locației a oprit un autoturism marca AUDI, din care au coborât trei persoane.

Aceștia l-au scos afară din bar și l-au dus într-un loc în afara razei camerelor de supraveghere și au început să îl lovească cu bestialitate. L-au lăsat acolo în stare gravă, după care au fugit cu autoturismul cu care au venit.

Tânărul de 26 de ani din Vâlcea, a ajuns la spital în stare gravă, iar acolo medicii nu l-au mai putut salva. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis oficial o anchetă, iar cei trei agresori au fost arestați.

Prietenii lui Alex sunt consternați. Pe contul public de Facebook al lui Alex Runceanu, au început să apară mesaje devastatoare de la prietenii acestuia.

’’Ai plecat fără să ne așteptăm. Prea devreme! Este multa durere în sufletele noastre acum! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te aibă în grijă’’, spune un prieten al acestuia.