O poveste tulburătoare s-a încheiat cu o tragedie. O elevă de 16 ani a fost găsită moartă în râul Bistriţa. Apropiaţii fetei spun că suferea de depresie după ce tatăl ei s-a sinucis, iar ea a fost agresată sexual de un individ cunoscut drept "părintele", pentru că obişnuia să cânte în biserici. În timp ce scafandrii o căutau, au făcut încă o descoperire macabră. Au găsit trupul fără viaţă al unui bărbat dat dispărut.

Scafandrii au găsit dimineaţă trupul fetei în canalul râului Bistriţa. Alarma a fost dată încă de sâmbătă seară când o femeie a anunţat la 112 că a văzut cum o adolescentă se aruncă de pe un pod, la marginea oraşului Roznov.

Articolul continua dupa recomandari

”Mă iubea. Tot timpul spunea seara: "Mamă, te iubesc! Ţin la tine!", spune mama fetei.

Andreea avea 16 ani şi locuia împreună cu mama, sora şi fratele ei, în casa unei mătuşi. A rămas orfană de tată când era mică, după ce bărbatul şi-a luat viaţa.

”Ea a fost mai mare. Ceilalţi nu au simţit lipsa de tată, dar ea a fost mai mare”, spune o localnică.

În urmă cu doi ani, adolescenta a mai trecut printr-o traumă. Şi ea şi sora ei au fost agresate sexual de un apropiat al familiei, care acum e în arest la domiciliu. Individul le-ar fi câştigat usor încrederea, pentru că a fost apropiat al mătuşii şi obişnuia să cânte în biserici.

După sinuciderea adolescentei, poliţiştii s-au întors în casa bărbatului.

În timp ce scafandrii o căutau pe adolescentă în apele Bistriţei au făcut o altă descoperire. Au scos la suprafaţă trupul fără viaţă al unui bărbat dat dispărut de familie.

Anchetatorii trebuie să facă lumină acum în ambele cazuri.