O adolescentă de 19 ani a fost abuzată și ucisă într-o pădure de lângă Râfov, județul Prahova. Un tânăr de 23 de ani, cioban la o stână din apropiere, a fost arestat.

Potrivit polițiștilor din Prahova, cadavrul tinerei a fost găsit de localnici, duminică, în jurul orei 11.00. Trupul, pe jumătate dezbrăcat, zăcea în pădurea de lângă Râfov.

Articolul continua dupa recomandari

Trupul neînsuflețit al fetei de 19 ani avea urme de violență. Anchetatorii spun că a fost victima unui viol, iar apoi a fost ucisă.

Fata era din localitatea prahoveană Buda. Un tânăr de 23 de ani, cioban de la o stână din zonă, este principalul suspect. El a fost săltat de polițiști și audiat.

Criminalul, eliberat din închisoare înainte de termen

Surse din anchetă spun că ucigașul și victima aveau o relație. Însă, pentru că adolescenta s-a împotrivit atunci când a dus-o în pădure, individul a lovit-o. După ce a abuzat-o, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, spun aceleași surse. Cadavrul prezenta răni în zona gâtului.

Criminalul, originar din localitatea Sicrita, e recidivist, a ieșit anul trecut din închisoare înainte de termen, cu recursul compensatoriu. El executa o pedeapsă pentru tâlhărie.

Cazul e anchetat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova si polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova.