O adolescentă de 18 ani din Piatra Neamţ a făcut praf 4 maşini în ziua în care şi-a luat permisul. A intrat cu viteză în trei autoturisme, cel condus de ea fiind şi el serios avariat.

O șoferiță de 18 ani din Piatra Neamț a reușit să facă praf patru mașini chiar în ziua în care și-a luat permisul de conducere. Incidentul a avut loc în noaptea de 10 februarie, când șoferița a intrat cu viteză în mai multe autoturisme parcate pe o stradă cu sens unic.

Articolul continua dupa recomandari

Tamponarea în lanț nu a avut loc în trafic efectiv, ci pur și simplu mașina Fiat condusă de adolescentă a lovit violent o mașină parcată pe partea dreaptă și a avariat alte două autoturisme.

Una dintre mașini este șifonată mai puțin, dar celelalte 3 (inclusiv a șoferiței) sunt serios afectate. Tânăra a proiectat mașinile pe trotuar.

Nu mică a fost uimirea polițiștilor chemați la fața locului care au constatat că permisul tinerei șoferițe figura ca eliberat chiar în aceeași zi, 10 februarie. 

Fata care și-a început atât de nefericit experiența în ale șoferiei este elevă în ultimul an la un liceu din Piatra Neamț şi în urmă cu o lună împlinise 18 ani, scrie Libertatea.