A fost prins adolescentul din Prahova care e acuzat chiar de mama lui că şi-a batjocorit frăţiorul de doar 4 anişori.

Adolescentul în vârstă de 15 ani din judeţul Prahova suspectat că şi-a violat fratele în vârstă de patru ani, după care a fugit de acasă, a fost găsit la aproximativ 20 de ore de la momentul dispariţiei, el fiind internat într-un spital de psihiatrie.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, Gabriel Constantin Micu, băiatul de 15 a cărui mamă a anunţat la Poliţie ca a fugit de acasă după ce şi-a violat fratele cu 11 ani mai mic a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Băiatul era ascuns într-o seră de legume din localitatea în care trăieşte familia sa.  

Adolescentul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Voila şi va fi supus unei expertize psihiatrice. El va răspunde penal pentru fapta sa dacă specialiştii vor stabili că a avut discernământ în momentul comiterii acesteia. Între timp, fratele său de patru ani, cel pe care adolescentul l-ar fi violat, a fost internat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4, poliţiştii din Balta Doamnei au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că fiul ei de 15 ani l-ar fi violat pe fratele lui, în vârstă de 4 ani, după care ar fi dispărut de la domiciliu.