Unul dintre cei doi tineri care se aflau, alături de Adelina şi Laura, în BMW-ul care a plonjat în lacul Ghioroc a ajuns în arestul Poliției Arad, după ce s-a stabilit că el se afla, de fapt, la volanul maşinii.

Mai mult, se pare că cei doi băieţi, de 18 respectiv 26 de ani, care au reuşit să se salveze după ce maşina a căzut în lac, nu au anunţat în momentul în care au ajuns la mal că în maşină se mai aflau două fete, lăsându-le, practic, pe Adelina Stângaciu şi Laura, să se înece.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

Potrivit informaţiilor de ultimă oră, tragedia a fost anunţată la 112 abia după 20 de minute, de un martor. Iniţial, omul i-a întrebat pe băieţi dacă sunt bine, iar ei au spus că da, omiţând un lucru esenţial: să spună că cele două fete sunt încă în maşină, sub apă!

Ulterior, se pare că tânărul de 26 de ani a povestit ce s-a întâmplat, însă pentru Adelina şi Laura era mult prea târziu. Fetele, captive în maşină, au murit la spital, dupa 4 ore de resuscitare.

Vezi 7 imagini în Galerie

Vezi 7 imagini în Galerie

Astfel, băiatul de 18 ani, iubitul Adelinei, care se afla la volanul BMW-ului când maşina a plonjat în lac, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă. La expirarea perioadei reținerii, tânărul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Vezi 7 imagini în Galerie

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad „în baza probatoriului administrat s-a stabilit că în noaptea de 20 mai, tânărul de 18 ani, din Orțișoara, s-ar fi aflat la volanul autoturismului pe care l-ar fi condus și al cărui control l-ar fi pierdut, răsturnându-se în lacul Ghioroc”.

Vezi 7 imagini în Galerie

Reamintim că două tinere de 24 și 26 de ani, din județul Timiș, au decedat în 20 mai după ce mașina în care se aflau acestea împreună cu alți doi tineri s-a scufundat în lacul Ghioroc. Băieții au reușit să iasă din mașină, însă tinerele au rămas captive în autoturism.

Iniţial, s-a crezut că la volanul maşinii, în momentul accidentului, se afla Adelina Stângaciu.