Un accident grav a avut loc în Vaslui, în apropierea localității Oprișița, după ce un tânăr de 23 de ani, la volanul unui BMW, a condus maşina cu o viteză foarte mare, făcând apoi o depăşire pe linie dublă continuă.

În urma manevrei deosebit de periculoase, conducătorul auto al maşinii BMW a lovit o altă maşină care circula regulamentar. BMW-ul a zburat pur şi simplu în afara părții carosabile și spoi s-a răsturnat.

Articolul continua dupa recomandari

Accident grav la Vaslui, după o depăşire pe linie dublă continuă

Un tânăr de 23 de ani din comuna Lipovăț, aflat la volanul unui BMW, a fost la un pas să provoace o adevărată tragedie după ce a condus cu viteză excesivă și s-a angajat într-o depășire neregulamentară. Din cauza manevrei efectuate pe linia dublă continuă și a neatenției, tânărul a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar și semnalizase intenția de a intra pe un drum secundar. In urma accidentului, BMW-ul a zburat în afara părții carosabile și s-a răsturnat, informează vremeanoua.ro.

O tânără de 20 de ani, pasageră în BMW, a fost transportată de urgenţă la spital, celelalte pesoane primind îngrijiri la faţa locului.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.