Accident spectaculos la Bocşa, în judeţul Caraş-Severin, după ce un şofer vitezoman a plonjat cu maşina într-un canal şi a fost la un pas să spulbere doi oameni.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, pe strada Lugojului din Bocşa, iar accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe bordul unui autoturism.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imaginile surprinse de cameră se poate observa cum şoferul unui autoturism înmatriculat în străinătate, cel mai probabil în Marea Britanie, intră într-o depăşire riscantă, chiar în apropierea unei intersecţii.

Şoferul vitezoman a realizat că nu mai are timp să vireze la dreapta în intersecţie şi a încercat să frâneze.

Din nefericire pentru el, sistemul de frânare al maşinii nu a funcţionat, astfel că doar o singură roată s-a înfrânat, dovadă stând urma de pe asfalt.

Accident la Bocsa. Un sofer a plonjat cu masina intr-un canalVezi 2 imagini în Galerie

Maşina scăpată de sub control a ratat la milimetru un camion care a traversat intersecţia pe drumul cu prioritate şi apoi a plonjat într-un canal.

Înainte de a plonja, maşina a fost la un pas să spulbere doi oameni, respectiv o femeie şi un copil care se aflau pe trotuar.

Pe imagini se poate observa cum, cu o reacţie foarte rapidă, femeia a tras copilul din faţa maşinii.

Ulterior, autoturismul a rupt balustrada metalică şi a plonjat în lac.

Pe pagina de Facebook Observator, am primit ulterior şi o imagine cu şoferul care a reuşit să iasă din maşina scufundată.