Tragedie românească pe o şosea din Bulgaria. Un român a murit, soţia şi copilul lui sunt în comă, după un accident cu 4 autoturisme şi un TIR. În autoturisme erau cinci familii de români, toate din oraşul oltean Balş.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, a murit, iar soţia şi copilul său sunt în stare gravă la sptial, după ce, duminică, au lovit un TIR, pe E79, în apropierea oraşului Mezdra. Ei se duceau în vacanţă în Grecia.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 7 imagini în Galerie

Patru autoturisme dintr-o coloană de cinci, în care se aflau cinci familii din oraşul Balş, care duminică dimineaţa au plecat în Grecia, pentru a-şi petrece concediul de odihnă, au fost implicate în tragicul accident.

Maşinile se îndreptau spre Sofia în momentul în care prima dintre ele, condusă de un bărbat de 43 ani, din oraşul Balş, pe un pod rutier de peste râul Iskar, din apropierea localităţii Mezdra, a intrat într-o depăşire pe linie continuă şi a fost lovit în partea laterală stânga de un autotren, care venea din sens opus, la volanul căruia se afla un turc.

Vezi 7 imagini în Galerie

În urma impactului, olteanul a fost grav rănit şi a murit la spital. Leziuni grave au suferit şi soţia bărbatului din Balş, dar şi copilul lor, care se aflau cu acesta în autoturism şi au fost, de asemenea, transportaţi la spital. 

TIR-ul condus de bărbatul din Turcia nu a lovit doar maşina condusă de român, ci şi alte trei autoturisme, în care erau tot persoane din Balş. Autotrenul a fost la un pas de a cădea în râul Iskar, cabina acestuia rămânând pur şi simplu suspendată.

Vezi 7 imagini în Galerie

Şoferul a fost scos cu dificultate din cabină şi a povestit presei bulgare că a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan cât a putut, dar nu a mai avut ce face.