Accident mortal la Nădlac, în judeţul Arad. Sunt şase victime, dintre care o persoană care a murit, după ce un microbuz de marfă şi un autoturism s-au ciocnit frontal pe DN 7G. Traficul în zonă a fost complet blocat.

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, după ce un autoturism şi un microbuz de marfă s-au ciocnit frontal, pe DN 7G, fiind vorba de centura oraşului Nădlac.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul a avut loc pe direcţia spre Arad, unde un Ford Transit în care se aflau două persoane ce transportau diverse mărfuri s-a izbit frontal cu un autoturism Toyota cu patru ocupanţi.

Şoferul autoturismului a murit la scurt timp după impact. Toţi ceilaţi cinci ocupanţi ai vehiculelor au suferit răni în urma impactului violent. Una dintre victime, un băiat de 17 ani, este în stare critică şi a fost preluată de la locul accidentului de un elicopter SMURD, pentru a fi transportată la un spital din Timişoara.

Ceilalţi patru răniţi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Traficul pe şoseaua de centură a oraşului Nădlac este complet blocat şi se estimează că va fi reluat în jurul orei 16.30.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili care dintre şoferi a provocat accidentul.

Sursa: News.ro