Tragedie în cartierul Kuncz din Timișoara. Un tânăr de 17 ani a intrat cu un Golf cu numere de Arad în două fetiţe şi bunica lor. O copilă de 3 ani a murit, iar celalată, de 14 ani, este în stare gravă la spital. De frica romilor din cartier, șoferul a rupt-o la fugă.

Nenorocirea a avut loc la perfieria orașului, pe strada Zefirului din cartierul Kuncz. 

Articolul continua dupa recomandari

O fetiță de doar 3 ani a murit în urma impactului, iar o alta în jur de 14 ani este în comă și a fost transportată la spital. Bunica lor a fost lovită de oglinda mașinii.

Vezi 8 imagini în Galerie

Vezi 8 imagini în Galerie

Totul ar fi plecat de la un scandal izbucnit în fața unui birt din apropiere. Se pare că şoferul este unchiul fetelor și are 17 ani, neavând nici măcar permis de conducere.

Vezi 8 imagini în Galerie

Autoturismul cu numere de Arad s-a oprit în poarta unei case.

Vezi 8 imagini în Galerie

Cum au auzit bubuitura, romii din cartier au tăbărât pe tânărul șofer, care a reușit să fugă pe un câmp din apropiere.

Oamenii au distrus mașina cu furci, topoare și cu tot ce au putut apuca în mâini. A fost nevoie de intervenția mascaților și a jandarmilor, iar întreg cartierul a fost blocat de oamenii legii.

Tatăl băiatului vinovat a povestit pentru presa locală că fiul lui nu are permis de conducere, pentru că nici măcar nu a împlinit 18 ani. Fetele lovite cu mașina sunt verișoarele lui, iar femeia este bunica lui. Și tatăl lui se afla la bar în momentul în care a izbucnit scandalul, dar spune că fiul lui a fugit acasă și a furat cheile și mașina.

„O luat mașina și o dat peste oamenii ăștia. Ce să-i fac, merge la pușcărie, eu îl predau. N-are nici permis, n-are nimica. Are 17 ani jumate, 18 face acum. Nu știu nimic, am fost la birt încolo eu. S-a certat la birt. A mers acasă, a furat cheia din dulap și a fugit cu mașina. O dat peste nepoții mei, femeia bătrână este mama mea, nu știu unde o fugit, s-o fi ascuns pe aici, acum îl caut și eu”, a povestit tatăl băiatului.