Un grav accident produs sâmbătă seară la Satulung, în Maramureș, l-a avut protagonist pe un șofer urmărit de poliție. Bărbatul, care nu ar fi avut permis, a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă și a zburat într-un parapet, care i-a străpuns mașina.

Conform polițiștilor din Maramureș, un echipaj a încercat să-l verifice pe șofer în localitatea Fălcașa, la un control de rutină.

Articolul continua dupa recomandari

Șoferul nu a oprit însă, iar polițiștii au pornit în urmărirea sa. A urmat o cursă de aproximativ 20 de kilometri, prin localitățile Fărcașa – Buzești – Ardusat – Colțirea – Hideaga și care s-a încheiat dramatic în Satulung.

Într-o curbă periculoasă, șoferul a pierdut controlul și a zburat cu mașina. S-a înfipt într-un parapet care i-a străpuns automobilul și a avariat și un gard al unei case din zonă.

Imaginile amator filmate la locul accidentului arată mașina distrusă de impact. Parapetul care a străpuns automobilul a ieșit prin portbagaj.

Șoferul a fost rănit și a fost transportat la spital. Bărbatul nu ar fi avut permis, motiv pentru care nu ar fi oprit la controlul de rutină al polițiștilor, spun surse din anchetă.