Un accident grav s-a petrecut, în această noapte, în satul Crăguieşti, din Mehedinți.

Un tânăr de 19 ani, care îşi luase permisul de mai puţin de un an, şi-a omorât prietenul şi fostul coleg de şcoală, la care tocmai fusese acasă, la un pahar cu vin, iar pe un alt bărbat de 28 de ani l-a băgat în spital, în stare gravă.

Articolul continua dupa recomandari

Alcoolul la volan şi viteza excesivă au fost cauzele acestei tragedii cumplite, în urma căreia viaţa acestui tânăr a fost curmată la doar 19 ani.

Mai mulţi prieteni au băut un pahar cu vin acasă la victimă. Apoi au plecat în sat, la un bar. Şoferul, care avea permis nu de mult timp, a plecat cu maşina într-un sat alăturat. Apoi a vrut să se întoarcă la prieteni, la barul în care băuseră. Numai că aceştia plecaseră spre casă şi s-au intersectat pe drum. Exact într-o curbă, unde tânărul băut şi lipsit de experinţă, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea cu viteză. Autoturismul  a ieşit de pe carosabil şi a intrat în plin în cei doi tineri care mergeau pe marginea drumului.

Martorii spun că autoturismul a trecut pur şi simplu peste tânărul decedat. Pe celălalt l-a luat pe capotă şi apoi pe parbriz, iar după ce i-a lovit maşina s-a oprit abia după 50 de metri. Scenele de după accident, povestite de localnici sunt de groază,

Şoferul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, pentru că după ce l-au testat poliţiştii au descoperit că avea o alcoolemie de 0.55 în aerul expirat.