Accident cu două autobuze şi un autoturism, la Mineri, în Tulcea. Sunt cinci victime, după ce şoferul maşinii mici a pierdut controlul volanului. Cinci persoane au fost transportate, marţi dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), după un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi două autobuze, a declarat şeful de cabinet al comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Lucian Ţugui.

"În urma evenimentului, au fost rănite cinci persoane, patru dintre ele aflându-se într-un autoturism, iar una, într-unul din celelalte două autovehicule. Traficul în zona evenimentului a fost suspendat, dar în momentul de faţă se circulă în condiţii normale.", a precizat reprezentantul IPJ.

Articolul continua dupa recomandari

Accidentul, care a avut loc pe DN 22, în zona localităţii Mineri, s-a petrecut, potrivit sursei citate, din cauza faptului că şoferul  unui autoturism, pe fondul vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara carosabilului, iar cel al unui autobuz, curios de cele întâmplate, a frânat brusc, moment în care un alt autobuz a intrat în coliziune cu acesta.

În sprijinul celor cinci victime, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, un SMURD şi 11 subofiţeri, iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a intervenit cu patru autospeciale şi echipajele aferente.

"Victimele se află internate la SJU şi sunt investigate.", a precizat directorul SJA, Dumitru Vâlcu.