O tânără însărcinată şi două fetiţe de 4 ani sunt victime ale unui accident cumplit, cu trei maşini, la Băniţa, în judeţul Hunedoara. Două familii care mergeau spre Mănăstirea Prislop, implicate în impact.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut pe Drumul Naţional 66, în apropiere de Petroşani. Printre victime se află o tânără însărcinată şi două fete de câte patru ani. 

Articolul continua dupa recomandari

Trei autoturisme s-au ciocnit, sâmbătă dimineaţa, pe Drumul Naţional 66, în zona localităţii Baniţa. "Cauza probabilă a evenimentului rutier a fost pătrunderea pe contrasens a conducătorului auto care circula dinspre Haţeg spre Petroşani şi a intrat în coliziune cu celelalte două autoturisme, care circulau regulamentar.", a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 

Cei cinci răniţi se aflau în maşinile care circulau regulamentar. Sunt două familii din judeţul Vâlcea, care se îndreptau spre Mânăstirea Prislop. Au avut nevoie de îngrijiri medicale o femeie de 29 de ani, soţul ei de 31 de ani şi fetiţa lor de patru ani, diagnosticaţi cu traumatisme craniene şi contuzii, dar şi o tânără însărcinată, în vârstă de 31 de ani, care a suferit un traumatism cranian şi o contuzie la umărul stâng şi fiica ei de patru ani care a suferit un traumatism cranian şi contuzie abdominală, scrie Adevărul.

Victimele au fost preluate de ambulanţe.