Accident grav, noaptea trecută, în Arad. Incidentul s-a produs între un microbuz condus de un bărbat cu cetățenie poloneză și o tânără de 24 de ani care conducea un Citroen. 

Microbuzul condus de cetățeanul polonez care circula pe strada Dorobanți, la intersecția cu strada Andrei Șaguna nu a acordat prioritate autoturismului Citroen care circula din direcția spitalului și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat, strivind Citroen-ul de scările casei în care au fost proiectate ambele vehicule.

Articolul continua dupa recomandari

Arad. Un şofer polonez neatent a spulberat o fată de 24 de ani, strivindu-i maşina cu microbuzuVezi 5 imagini în Galerie

Ambii şoferi au fost transportați la Spitalul Județean Arad.

Vezi 5 imagini în Galerie

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, colegii mei au stabilit că azi-noapte, în jurul orei 00:30, un tânăr de 18 ani, cetățean polonez, a condus o autoutilitară pe strada Dorobanți, iar la intersecția cu strada A. Șaguna nu a respectat semnificația indicatorului rutier “oprire”, pătrunzând in intersecție, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa dinspre Piața Spitalului, condus de o tânără de 24 de ani, din Arad” a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.