O animație grafică realizată de Observator arată cum s-a produs accidentul dramatic în care a murit cântăreața de muzică populară Anamaria Pop. Tânăra, mamă a doi copii, a murit la doar câteva zile după ce împlinise 37 de ani.

Accidentul s-a produs pe DN1C, duminică după-amiază, în zona localității Cicârlău, din Maramureș. Anamaria Pop se afla la volanul mașinii Volkswagen și se îndrepta către Țara Oașului, unde urma să cânte la un eveniment.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, mașina a ieșit de pe șosea, a izbit violent un copac și a fost proiectată într-un șanț de pe marginea drumului. Martorii spun că la locul tragediei nu au fost urme de frânare.

Nu este clar, deocamdată, dacă a fost vorba despre oboseală sau dacă Anamaria Pop a avut o problemă medicală, care a dus la accidentul rutier.

Familia sa spune că tânăra a avut o perioadă foarte solicitantă, cu multe evenimente la care trebuia să fie prezentă.

(Reporter): Avea multe nunţi în perioada asta?

(Flaviu Costin, fratele cântăreței): Zi de zi.

”De multe ori a leşinat şi prin casă. Noroc că ne aflam acolo”, a declarat și Alex Pop, fiul cel mare al cântăreței.

În mașină se afla și un pasager, un tânăr de 15 ani, artist, cu care Anamaria Pop era la prima colaborare. Adolescentul a fost rănit, dar a supraviețuit impactului.

Cântăreața de muzică populară era mamă a doi copii, pe care i-a crescut singură în ultimii 8 ani, de când i-a murit soțul. Anamaria Pop a fost și voluntar la Ambulanța Maramureș.