Accident grav pe drumul dintre Agighiol şi Tulcea. Doi tineri se zbat între viaţă şi moarte după ce au intrat cu maşina în mai mulţi copaci şi apoi s-au răsturnat într-o râpă.

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, în jurul orei 07.00. Cei doi tineri, ambii în vârstă de 25 de ani, se aflau într-un autoturism cu care se deplasau dinspre comuna Agighiol către Tulcea.

Articolul continua dupa recomandari

Într-o curbă periculoasă, şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei excesive, iar maşina s-a izbit violent de mai mulţi copaci, a rupt un gard de sârmă ghimpat şi apoi s-a răsturnat într-o râpă.

Salvarea tinerilor care se aflau într-o stare avansat de ebrietate a fost un şofer care trecea prin zonă în acel moment şi a văzut totul.

Bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Ambulanţei, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Poliţiei.

Doi tineri au fost grav raniti in accidentul de pe drumul Agighiol - TulceaVezi 3 imagini în Galerie

Accident grav între Agighiol şi Tulcea. Doi tineri, grav răniţi

În urma impactului cu pomii şi cu gardul, autoturismul a fost distrus în proporţie de 100%, iar cei doi tineri au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate.

Pompierii s-au chinuit zeci de minute să îi scoată din maşină, iar ulterior i-au predat medicilor Serviciului de Ambulanţă Tulcea.

Aflaţi în stare foarte gravă, cu numeroase traumatisme, cei doi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.