La ora 6.00, Daniel Osmanovici a pornit într-una dintre cele mai mari provocări ale carierei sale. Scopul este unul nobil: sprijinirea Kassandrei Rotariu, o fetiță superbă pentru care cel mai frumos cadou de sărbători va fi o nouă operație. A 37-a. 

Daniel Osmanovici își propune ca începând de sâmbătă 29 noiembrie – Ziua Antenei 1 - și până în seara de duminică 30 noiembrie să prezinte o MEGA RUBRICĂ METEO!!!

Proiectul ”Vrei mai mult”, își propune să strângă bani pentru un copil cu un destin incredibil, un copil care a fost abandonat de mamă, torturat de bunică și acum se luptă pentru viață în noua familie a fostului fotbalist Iosif Rotariu.

Articolul continua dupa recomandari

Până la 4 ani, Kassandra a fost arsă cu acid, bătută, înfometată şi aruncată de la etaj.Kassandra a fost abandonată de mamă şi chinuită, de propria bunică. Acum e fiica adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu. Dragostea părinţilor este pentru ea cel mai bun medicament. La 9 ani a trecut prin 36 de operaţii. Urmează operația numarul 37, în decembrie, in Franta.
În spatele zâmbetului ei se ascund însă eforturi uriaşe ale părinţilor săi, adoptivi. Şi o luptă constantă a copilei, care suferă şi de osteomielită. O boală care necesită multiple intervenţii pentru reconstrucţia oaselor. Până acum, Kassandra a trecut prin 36 de intervenţii pentru a-şi putea folosi mâinile şi picioarele.

Prezentatorul Antenei 1 poate fi URMĂRIT LIVE chiar acum pe www.maraton.observator.tv , dar și pe AntenaPlay