Marian e unul dintre miile de copii români abuzaţi sexual. La trei ani de la agresiunea care i-a ucis copilăria, nimeni nu i-a întins o mână de ajutor, pentru a trece  peste traume.

Marian locuieşte lângă Bucureşti, iar de 3 ani trece prin chinuri greu de imaginat. În 2014 a fost victima unei agresiuni sexuale. A fost abuzat de un vecin, care a batjocorit şi alţi copii de pe stradă.

Articolul continua dupa recomandari

GALERIE FOTO: Povestea lui Marian, un copil abuzat sexual

Agresorul e acum la închisoare. Va sta 14 ani după gratii. Însă, pentru statul român, odată cu condamnarea lui, cazul e încheiat. Soarta lui Marian nu a mai contat, deşi copilul de 12 ani suferă în tăcere.

CITEŞTE ŞI: "Eu pentru ce m-am născut? "Episodul 2: Cum nu-şi protejează România copiii. Judeţul cu zeci de cazuri de minori abuzaţi şi doar un psiholog

În Ilfov, sunt sute de copii care, ca şi Marian, au fost victimele agresiunilor sexuale. Dar întreg judeţul are un singur psiholog. Oare nu ar trebui ca statul român să facă mai mult pentru a-i ajuta? 

CITEŞTE ŞI: "Eu pentru ce m-am născut?" Episodul 1: Copiii care cad victime abuzurilor sexuale în România sunt batjocoriţi şi de agresori, şi de STAT