Rezultatele la Bac 2019 în Giurgiu sunt publicate astăzi în același timp cu cele din toată țara. Aproximativ 1600 de candidați din județ primesc notele și media generală la Bacalaureat.

Conform regulamentului, rezultatele la Bac 2019 în Giurgiu sunt publicate AICI. Notele sunt disponibile luni, pe 8 iulie, până în ora 12.00.

Articolul continua dupa recomandari

Rezultate Bac 2019 în Giurgiu: listele cu note date de edu.ro

Candidații din Giurgiu pot afla notele atât online, cât și la cele 18 de licee și colegii naționale din județ, unde fiecare a susținut examenul de Bacalaureat. Listele conțin un tabel cu numele elevului, unitatea de învățământ, promoția, forma de învățământ, calificativele la probele orale, rezultatele la probele scrise, media generală la Bac 2019 și mențiunea finală privind examenul: reușit/respins/neprezentat/eliminat din examen.

Iată lista cu cele 18 de unități de învățământ din Giurgiu care au participat la Bacalaureat:

COLEGIUL NAȚIONAL "ION MAIORESCU" GIURGIU

COLEGIUL TEHNIC ”VICEAMIRAL IOAN BALANESCU” GIURGIU

LICEUL ”UDRISTE NASTUREL” HOTARELE

LICEUL TEHNOLOGIC ”DIMITRIE BOLINTINEANU” BOLINTIN VALE

LICEUL TEHNOLOGIC ”ION BARBU” GIURGIU

LICEUL TEHNOLOGIC ”MIHAI VITEAZUL” CĂLUGĂRENI

LICEUL TEHNOLOGIC ”MIRON NICOLESCU” GIURGIU

LICEUL TEHNOLOGIC ”TIU DUMITRESCU” MIHĂILEȘTI

LICEUL TEHNOLOGIC GIURGIU

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 COMANA

LICEUL TEHNOLOGIC NR.1 PRUNDU

LICEUL TEORETIC ”NICOLAE CARTOJAN” GIURGIU

LICEUL TEORETIC ”TUDOR VIANU” GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”MIHAI EMINESCU” GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.10 GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.5 GIURGIU

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.7 GIURGIU

SEMINARUL TEOLOGIC "TEOCTIST PATRIARHUL"

Contestațiile la Bacalaureat

Candidații din Giurgiu nemulțumiți de rezultatele la Bac 2019 pot face contestații pentru a-și mări una sau mai multe note de la probele scrise din această sesiune. Conform Ministerului Educației, cererile trebuie depuse tot pe 8 iulie, între orele 12.00 – 16.00.

Lucrările vor fi reexaminate timp de 4 zile, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 13 iulie. Pentru a promova examenul, candidații trebuie să obțină minim 5 la fiecare probă scrisă, iar media generală trebuie să fie minim 6.

Absolvenții de clasa a XII-a care nu au luat sau nu au participat la examenul din prima sesiune de Bac au șanse la cea de-a doua sesiune din acest an, care are loc în august septembrie. Anul trecut, rezultatele la Bac 2018 în Giurgiu au fost publicate pe 4 iulie, simultan cu cele din toată țara.