Planuiesti sa vii in capitala pentru a lua parte la un eveniment personal sau profesional? Indiferent ca ai ajuns in Bucuresti cu trenul, autocarul sau avionul, ai trei variante la dispozitie pentru a ajunge la hotelul, restaurantul sau cladirea de birouri unde se desfasoara respectivul eveniment: fie apelezi la mijloacele de transport in comun sau la un taxi, fie la o companie de inchirieri auto in Bucuresti.

Pe langa faptul ca poti pierde mult timp adunand informatii pentru a-ti calcula ruta ideala, varianta transportului in comun va fi mai putin buna si fiindca va trebui sa parcurgi si niste distante pe jos (poate si cu bagajul voluminos pe care il ai), cum ar fi de la statia de autobuz pana la restaurant/hotel. In cazul taxiurilor, suma pe care va trebui sa o platesti cand vii de la aeroport te poate surprinde, iar pe durata sederii in oras va trebui sa gasesti transport de fiecare data cand vei dori sa te deplasezi dintr-un loc in altul.

Articolul continua dupa recomandari

Renunta la dependenta de taxiuri, autobuze si tramvaie apeland la serviciile de inchirieri auto din Bucuresti! Aceasta este varianta ideala de transport fiindca vei avea la dispozitie o masina sigura, fiabila, confortabila si cu toate reviziile tehnice la zi. Mai mult decat atat, vei avea posibilitatea de a-ti planifica precis costurile de transport, fiindca o companie profesionista de inchirieri auto din Bucuresti nu va afisa niciodata pe site preturi fara taxe incluse (full Casco, RCA, rovinieta), ca apoi sa te poata surprinde cu fel si fel de costuri ascunse.

Cu mobilitatea dobandita odata ce ai apelat la firma de inchirieri auto din Bucuresti, este cazul sa mai ramai cel putin o zi in capitala tarii, dupa evenimentul pentru care ai venit, pentru a-ti da ragazul de a vizita cateva din frumusetile Bucurestilor si a imbina utilul cu placutul. Pentru a putea sa alegi intre obiectivele turistice, in randurile ce urmeaza vei gasi o trecere in revista a unor puncte pe care nu ar trebui sa le ratezi.

Arcul de Triumf. Inaltat in 1922 din lemn si stuc, acest minunat monument a fost inlocuit in anii 1935-1936 cu o constructie din piatra. Arcul de Triumf comemoreaza unirea de la 1918, iar aspectul similar constructiei de pe Champs-Elysees a castigat pentru Bucuresti denumirea de “Micul Paris”. Daca faci un drum pana la Arc, atunci sigur va trebui sa parchezi masina pusa la dispozitie de firma de inchirieri auto din Bucuresti si sa te relaxezi cu o plimbare in Parcul Herastrau, cel mai mare parc din capitala Romaniei. Aici vei gasi numeroase terase amenajate spectaculos, oaze de liniste pe malul lacului Hrastrau si vei putea pasi printre aranjamentele speciale din Gradina Japoneza.

Daca tot ai ajuns in aceasta zona, sigur trebuie sa vizitezi si Muzeul Satului. La infiintarea sa, in 1936, Muzeul Satului ocupa nu mai mult de 5 hectare si cuprindea numai 30 de case, insa prezentul il gaseste avand 300 de piese expuse pe o suprafata ce depaseste 15 hectare. Acest muzeu poate reprezenta chiar prima ta oprire atunci cand ajungi in capitala, fiind situat chiar pe drumul care leaga Aeroportul Henri Coanda de centrul orasului, fiind foarte accesibil celor care aleg serviciile de inchirieri auto din Bucuresti sau Otopeni.

Ridicat pe o colina artificiala, Palatul Parlamentului masoara 84 de metri inaltime si acopera o suprafata de 330.000 de metri patrati, fiind cea mai mare cladire administrativa din lume, dupa Pentagon. Printre cele mai spectaculoase incaperi pe care le putem gasi in aceasta cladire este Sala Unirii, cu o suprafata de 2.200 de metri patrati si o inaltime de 16 metri, ce adaposteste un candelabru de 3 tone si cu 7.000 de becuri.

In cazul in care ai mai mult timp de petrecut in oras sau deja ai vizitat obiectivele propuse mai sus, apeleaza la serviciile FocusRent de inchirieri auto in Bucuresti pentru a-ti gasi masina perfect adaptata nevoilor tale si da o tura si prin Centrul Vechi, Parcul Cismigiu, Muzeul Taranului Roman, Gradina Botanica si alte puncte de interes din capitala tarii.