Pentru al doilea an consecutiv, o companie care organizează excursii de lux a introdus judeţul Suceava într-un mare circuit turistic. Clienţii au sosit astăzi în România cu un avion modificat special pentru ei. Fiecare plăteşte 80 de mii de dolari pentru a vedea cele mai frumoase destinaţii din lume.

Aeronava Boeing 757 a aterizat în această dimineaţă pe aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava. La bord se aflau 50 de americani. Au plătit o avere pentru a vizita unele din cele mai frumoase locuri din Europa şi Asia. 80 de mii de dolari costă excursia de 23 de zile care i-a adus şi la mânăstirea Voroneţ.

Articolul continua dupa recomandari

Localnicii s-au pregătit din timp pentru oaspeţii de seamă. Nu în fiecare zi vin la pensiune turişti americani cu mulţi bani. Oaspeţii au mâncat intr-un local din Capu Câmpului. 

Turiştii americani au petrecut apropximativ şase ore în Bucovina, după care şi-au continuat vacanţa cu avionul de lux care îi duce şi în destinaţii spectaculoase din peninsula Iberică, dar si in Lituania, Oman sau Turkmenistan.