Un împrumut bancar nerambursat la timp duce la cea mai mare executare silită din România. Un complex rezidenţial al unui afacerist bucureştean va fi scos la licitaţie cu preţul de pornire de 43 de milioane de euro.

Lovitură incredibilă pentru omul de afaceri Costică Constanda. Ansamblul său imobiliar din Satul Francez este scos la licitaţie. Este vorba de 17 vile, o creşă și o sală de sport.

Articolul continua dupa recomandari

Uriașa proprietate va fi scoasă la licitatie peste două săptămâni. Cei care își doresc să participe la această licitație trebuie să depună mai întâi o scrisoare de garanție în valoare de 4,4 milioane de euro.

În urma cu câteva luni, Costică Constanda a pierdut și vila uriașă pe care o deținea în cartierul Primăverii, la doi pasi de Parcul Bordei. Imobilul avea o suprafață construita de 2.000 mp, la care se mai adaugau alți 2.100 mp de curte. Vila cu 13 camere a fost scoasa la licitatie pentru 2,9 milioane euro.

Constanda a primit terenul pe care a construit Satul Francez în schimbul celui din Parcul Bordei.  Omul de afaceri garantase cu terenul de 29.000 de metri pătraţi un împrumut bancar pe care nu l-a mai putut returna.

Dacă nu va exista niciun cumpărător, licitaţia se va repeta.