Şoferul român de TIR care a salvat de la moarte două femei, dar şi doi cai, pe o autostradă din Germania, este căutat în continuare în cadrul unei ample campanii în presă şi pe reţelele sociale.

Cazul a devenit extrem de cunoscut, atât în mass-media din Germania, cât şi în România, iar postarea de pe Facebook a tinerei care a fost salvată de la moarte de român a fost distribuită de aproape 3.000 de persoane.

Articolul continua dupa recomandari

Totuşi, şoferul român erou necunoscut în Germania nu a fost încă găsit, chiar dacă tânăra salvată a oferit mai multe informaţii despre acesta.

Potrivit lui Natalie Müller (39 de ani), şoferul român de TIR care a salvat-o are o înălţime de aproximativ 1,85, părul scurt şi blond şi are o vârstă de aproximativ 40 - 45 de ani.

Sute de români şi germani au făcut 'investigaţii' pe Facebook şi i-au oferit tinerei mai multe variante de şoferi români, însă niciunul nu a fost eroul necunoscut.

Şofer român de TIR, erou pe o autostradă din Germania

Sâmbătă, 4 aprilie 2019, Natalie Müller şi Claudia Priem se aflau într-un autoturism de teren care tracta o rulotă în care se aflau doi cai.

Tinerele circulau pe autostrada 62, iar în zona oraşului Landstuhl din Germania, şoferiţa a simţit miros de fum de sub capotă.

În scurt timp, maşina a fost cuprinsă de flăcări.

Un şofer român de TIR a oprit în apropiere şi a sărit în ajutorul celor două femei. Le-a salvat din autoturism şi apoi a reuşit să îndepărteze şi rulota în care se aflau cei doi cai.

Imediat după gestul său, şoferul român s-a făcut nevăzut, iar tânăra salvată a postat pe Facebook un mesaj prin care a cerut ajutor pentru a-l găsi pe 'îngerul păzitor' pentru a-i mulţumi personal.