Seară cu multă adrenalină în inima munţilor. 18 şoferi au făcut spectacol cu drifturi în curbe strânse pe un traseu din staţiunea Păltiniş, spre plăcerea zecilor de spectatori care au urmărit cursa, în ciuda gerului de afară. Totul s-a desfăşurat într-un cadru autorizat.

Rând pe rând, cei 18 piloţi s-au aventurat pe traseul lung de un kilometru amenajat în staţiunea Păltiniş.

Articolul continua dupa recomandari

Un traseu captivant în care adrenalina s-a simţit la tot pasul. Trei categorii de maşini au participat la cursă, în funcţie de tracţiune: pe spate, pe faţă şi 4x4. Fiecare pilot a dat totul pentru primul loc.

Eugen Grigorescu, câştigătorul categoiei 4x4: Pe zăpadă este senzaţia cea mai frumoasă, mai este pe macadam, dar pe zăpadă este ca şi patinajul. Dacă ştii să patinezi, atunci este frumos şi pe zăpadă.

Radu Lungu, managerul de evenimente al unui resort de ski: Este un concept în premieră. S-a folosit parcarea unu şi doi, cu acces dintre parcarea unu spre doi, prin pârtia de sănii, cu întoarcere pe drumul dintre parcări, s-a format un circuit de o lungime de aproximativ 1 kilometru. Concurenţii au avut o manşă în care au executat două ture de traseu.

În ciuda gerului, turiştii aflaţi în staţiune dar şi localnicii din apropiere s-au adunat şi. bucurat de spectacol.

La final, câştigătorii au fost premiaţi cu articole sportive şi accesorii pentru maşini.