Cel mai mare coşmar al şoferilor se întorce. Peste o lună, în Capitală, se vor ridica din nou maşinile parcate neregulamnetar. Totul va dura doar 30 de secunde, pentru că muncipalitatea a luat autospeciale moderne, cu lifturi laterale. Pentru a-şi lua maşinile înapoi, şoferii vor plăti cel puţin 880 de lei, iar nemulţumiţii se vor putea adresa instanţei. 

Acest şofer a renunţat până la urmă să parcheze pe prima bandă de circulaţie. Peste o lună, dacă va fi prins, va rămâne fără maşină în doar 30 de secunde. O autospecială cu lift lateral îi va ridica autoturismul, indiferent de oră. Serviciul va funcţiona zi şi noapte, şapte zile din şapte. 

Articolul continua dupa recomandari

Şase astfel de maşini vor funcţiona în Capitală, de la finalul lui iulie.  Iar pentru a-şi recupera autoturismele, şoferii vor scoate bani grei din buzunare. 

Vestea bună este că maşinile parcate pe trotuar - chiar şi ilegal - nu vor fi ridicate. Ci doar cele care încurcă traficul. 

Lipsa de disciplină a şoferilor se vede în fiecare zi în traficul din România. De exemplu, această maşină a blocat linia de tramvai, în Capitală. Vatmanii au claxonat minute în sir, dar în zadar. Până la urmă, călătorii şi ceilalţi şoferi au mutat singuri autoturismul.