Peste 100 de amatori de senzaţii tari au venit cu maşinile din toate colţurile ţării ca să-şi prezinte bijuteriile pe patru roţi la o expoziţie din Deva. Iar unde sunt maşini tunate şi bărbaţi pasionaţi de motoare scumpe, nu pot să lipsească fetele frumoase.

Fete sexy, maşini tunate după ultima modă şi muzică la maximum, de asta au avut parte spectatorii din Deva. 

Articolul continua dupa recomandari

Copiii din Deva, fascinaţi de maşinile expuse la expoziţia auto

Ioan Daniel Luca, organizator: Avem şi sonorizări, de excepţie, avem peste 7.000 de W pe aici pe undeva, avem raiduri pe maşini, maşinile sunt foarte joase, telescoape foarte sport, avem de toate

Dejan a venit de la Cluj la show-ul auto cu un bolid puternic. Şi-a pus şi drapelul Serbiei pe parbriz, pentru a-i fi cunoscute originile. 

Dejan, pasionat de maşini tunate: Maşina este un m3, stoc, stă pe suspensii pe aer, evacuare făcută în cască, soft pe cutie, urmează softul pe motor, momentan are 347 de cai, urmează un ghid compresor care o să-l ducă la 650

Sporturile auto-moto rămân exclusiviste. Este o pasiune costisitoare, pentru că şi viteza, dar şi siguranţa cer investiţii masive.

Cei mai încântaţi au fost copiii care nu au ratat ocazia să se urce la volan şi să apese cât pot de tare pedala de acceleraţie. 

A fost a doua ediţie de maşini tunate la poalele cetăţii Deva. Anul viitor organizatorii aşteaptă împătimiţi ai adrenalinei pe patru roţi să vină cu maşini şi mai puternice.