Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, după înfrângerea din meciul cu Kristina Mladenovic, că au durut-o capul, picioarele, iar muşchii au lăsat-o. Halep a mai precizat că nu vrea să facă o tragedie după această eliminare.

Articolul continua dupa recomandari

"Ţinând cont de cât de puţin m-am antrenat înainte de acest turneu, sunt fericită că am ajuns în turul trei. Mladenovic a jucat bine, are încredere în ea, dar şi eu am greşit mult. După primul set picioarele nu m-au mai ascultat. Jocul meu de picioare nu este la cel mai bun nivel, trebuie să muncesc mai mult. Sunt bine şi nu vreau să fac o tragedie din această înfrângere. Am fost obosită după primul meci, nici nu puteam merge. Ieri a fost mai bine şi m-am antrenat o oră. Dar căldura mă omoară, deoarece nu m-am obişnuit să joc în aer liber pe aşa căldură. M-a durut capul, m-au durut picioarele şi m-au lăsat muşchii", a spus Halep, informează site-ul oficial al WTA.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, de Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 28 şi poziţia 26 în ierarhia mondială, în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).

Simona Halep a obţinut titlul la Indian Wells în 2015, iar în 2016 a fost eliminată în sferturi. Ea va pierde cel puţin o poziţie în clasamentul WTA.

Dacă nu va avea probleme fizice, Halep va participa la turneul de la Miami (21 martie - 2 aprilie), tot de categorie Premier Mandatory, unde are de apărat de asemenea un sfert de finală.

CITEŞTE ŞIHoria Tecău, în sferturile de finală la Indian Wells.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.