Acest site foloseste cookie-uri


UPDATE / Cantareata de muzica populara Angela Rusu, jefuita de Ziua Femeii

Pune video pe site-ul tau:

9 MARTIE 2013  •  19:11

Una dintre cantaretele preferate ale familiei Basescu a fost calcata de hoti! De 8 martie, i-au luat Angelei Rusu bijuteriile, pantofii si blanurile din casa.

Fost angajat SRI, ucis in bataie in Centrul Vechi al Bucurestiului

Pune video pe site-ul tau:

9 MARTIE 2013  •  19:09

Dupa o petrecere in Centrul Vechi al Bucurestiului, un fost angajat SRI a fost batut pana la moarte, in fata unei sectii de politie si in mijlocul a sute de oameni. Nimeni n-a intervenit cand un tanar beat l-a luat la pumni, l-a talharit si l-a lasat fara suflare pe caldaram.

Cadavrul a fost descoperit dimineata.

Centrul vechi al Capitalei, ora sase dimineata. Doi barbati se imbrancesc in mijlocul strazii. Nu se cunosc si n-au nimic de impartit. Si totusi, unul dintre ei loveste cu sete de moarte.

O altercatie pornita din senin, dupa o noapte de distractie intr-un bar din centrul vechi, si terminata tragic, in strada. Sub ploaia de pumni, unul dintre barbati, fost angajat SRI, cade cu capul de ciment si ramane nemiscat. Agresorul nu se sperie si nu regreta. Ii fura din buzunar 70 de lei si fuge. Totul, in mijlocul a sute de petrecareti.

Politistii erau in sectie, dar au intervenit prea tarziu. L-au prins pe agresor, dar pentru victima n-au mai putut face nimic. Medicii l-au resuscitat in zadar. Barbatul a murit pe caldaram, iar agresorul a fost retinut. Beat crunt, tanarul de 20 de ani a adormit in sectia de politie. N-a fost in stare sã explice de la ce a pornit cearta.

Destinele lor s-au intalnit pentru prima ai ultima oara in aceasta dimineata. Nu aveau nimic in comun: victima era din Bucuresti. Agresorul are doar 20 de ani, este din Buzau si lucreazã in Italia. El ar putea ajunge dupa gratii pentru talharie, urmata de moartea victimei.

UPDATE / Ucis in bataie in centrul Capitalei

Pune video pe site-ul tau:

9 MARTIE 2013  •  16:15

Un barbat a fost gasit mort azi-noapte in Centrul Vechi al Capitalei. Decesul acestuia a survenit in condii suspecte, iar politistii analizeaza in acest moment doua variante: crima sau moarte accidentala

Cadouri fierbinti pentru doamne, in cluburile din toata tara

Pune video pe site-ul tau:

9 MARTIE 2013  •  13:37

Au primit flori si cadouri toata ziua, insa cel mai asteptat cadou de 8 Martie a venit dupa miezul noptii. Doamnele si domnisoarele si-au lasat iubitii acasa si au mers in club sa se distreze.

Spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer neatent

Pune video pe site-ul tau:

9 MARTIE 2013  •  13:30

De un sfarsit tragic a avut parte si un barbat din Constanta. Omul a fost spulberat de pe o trecere de pietoni de un sofer neatent si aruncat la cateva zeci de metri. Medicii au incercat minute in sir sa-l resusciteze.

A scapat doar cu o zgarietura dupa ce a cazut cu TIR-ul intr-o rapa de 50 de metri

Pune video pe site-ul tau:

9 MARTIE 2013  •  13:27

A cazut cu tirul intr-o rapa de 50 de metri dar a scapat cu o zgarietura la frunte si o spaima teribila. Minunea s-a intamplat in Pasul Tihuta. Medicii si pompierii trimisi la fata locului au ramas muti de uimire cand au vazut cat de norocos a fost barbatul.