Acolo unde salvările nu au putut ajunge la pacienţi, au fost trimise şenilatele în ajutor! În comuna buzoianu Bisoca, ambulanţele însoţite de şenilate au pornit printre zăpezi să aducă la spital 4 pacienţi care aveau nevoie de dializă. Au reuşit abia după 12 ore.

Articolul continua dupa recomandari

Salvatorii au pornit în misiune după miezul nopţii. Ambulanţele au străbătut labirinturile de zăpadă şi, acolo unde n-au mai putut trece, a răzbit şenilata.

Utilajul a urcat munţii de zăpadă şi a ajuns la una din casele pierdute. Abia la prânz au reuşit să ajungă la cel de-al patrulea pacient care avea nevoie de dializă.

Drumul  care leaga comuna Bisoca de restul judetului a fost deszapezit cu greutate, dar drumurile comunale sunt încă ăînfundate desfundate. În unele locuri, zapada măsoară 1 metru. Abia azi, poştaşii au ajuns să împartă pensiile. Oamenii au intrat cu totul în zăpadă să ajungă la porţile oamenilor.

De mai bine de 24 de ore în comuna Bisoca nu este curent electric.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.