Acest site foloseste cookie-uri


Tablou de Rembrandt, in posesia unui avocat iesean

Pune video pe site-ul tau:

21 SEPTEMBRIE 2012  •  13:47

Un avocat din Iasi este fericitul proprietar al unui tablou de Rembrandt. Si nu multi romani se pot mandri cu asta. In tara mai sunt doar cinci panze care poarta semnatura maestrului olandez.

Nu-si mai permit sa creasca animalele din cauza secetei

Pune video pe site-ul tau:

21 SEPTEMBRIE 2012  •  13:45

Seceta a lovit in lant. Din cauza cerealelor scumpe, unele chiar la pret dublu fata de anul trecut, oamenii nu isi mai permit sa isi creasca animalele. Asa ca au luat drumul targurilor si tot asteapta clientii. Care nu se inghesuie nici ei.

Cei care isi gasesc masina vandalizata pentru ca parcat gresit si-ar putea plati singuri daunele

Pune video pe site-ul tau:

21 SEPTEMBRIE 2012  •  13:44

Atentie unde va parcati masina! Este posibil sa platiti reparatiile in caz ca o gasiti vandalizata atunci cand va intoarceti. E vorba de o propunere legislativa facuta de doi deputati PSD.

Programul „Cornul si laptele", oprit pentru elevii din Galati

Pune video pe site-ul tau:

21 SEPTEMBRIE 2012  •  13:41

Programul „Cornul si laptele" a expirat pentru elevii din Galati. Copiii au ramas fara gustarea oferita in scoli dintr-un motiv. greu de inghitit. Consiliul Judetean a reziliat contractul cu firma care distribuia altceva decat gustarile promise.

Politist uituc acuzat de neglijenta in serviciu

Pune video pe site-ul tau:

21 SEPTEMBRIE 2012  •  13:39

Un politist din Targu Jiu si-a pierdut gloantele din dotare ca sa le gaseasca, trei zile mai tarziu, chiar in sediul politiei. Intre timp insa, mai marii agentului au inceput o ancheta. Nu de alta, dar cartusele puteau fi oriunde. Chiar in mainile unui infractor. Acum, agentul neatent poate ramane fara loc de munca.

UPDATE / Si-a ucis mama cu sange rece pentru ca asa i-au spus vocile!

Pune video pe site-ul tau:

21 SEPTEMBRIE 2012  •  13:37

Caz cutremurator in Hunedoara. Un barbat de 31 de ani, abia intors din Irlanda, si-a omorat mama, sub ochii bunicii. De la o vreme parca ceva ii luase mintile, spun apropiatii. Individul i-a marturisit fapta unui vecin, apoi, linistit, s-a asezat pe o banca in fata blocului si a asteptat sa fie arestat.