Un om de afaceri a fost găsit spânzurat, vineri după-amiază, în podul restaurantului pe care îl deţinea în municipiul Huşi. Echipajul medical chemat la faţa locului nu a putut face nimic pentru salvarea bărbatului, Ciprian Melinte, patron al clubului Empire, dar şi al mai multor firme.

Articolul continua dupa recomandari

"O rudă a apelat numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că a găsit spânzurat, în podului unui restaurant situat în Huşi, un bărbat în vârstă de 41 de ani. Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Huşi efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Alina Tonică.

Conform unor surse judiciare, bărbatul era cercetat alături de mai mulţi oameni de afaceri din Huşi, după ce la locuinţele şi societăţile acestora au fost depistate modificări ilegale la contoarele de gaz, pentru înregistrarea unui consum mai mic decât cel real.

Ciprian Melinte era căsătorit, soţia lui fiind profesoară, şi avea trei copii, cei mai mici fiind gemeni.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.