Acest site foloseste cookie-uri


O batrana de 81 de ani si-a cumparat o casa cu etaj cu doar 9.000 de euro

16 MAI 2013  •  19:32

Daca iti place stirea, share pe:

Imobilul a fost scos la licitatie de banca unde s-a facut initial creditul ipotecar, iar de dosarul de executare silita s-a ocupat unul din angajatii bancii. Acelasi angajat a intabulat imobilul proaspat cumparat. Casa cu etaj este amplasata intr-o zona centrala a Bucurestiului si valora, in urma cu cinci ani, 57.000 de euro.

"In momentul in care am achizitionat acest imobil era intr-o stare mai mult decat deplorabila. In anul 2009, 2010 am investit aproape dublul valorii de achizitie a imobilului, adica in jur de 60.000 de euro", a povestit Manuela Bauer, fosta propietara. Femeia a luat casa cu un credit de la banca si platea, lunar, 700 de euro rata. Cand a avut probleme cu banii, a intarziat plata timp de cateva luni. Banca a somat-o sa-si plateasca datoriile si a amenintat-o cu executarea silita.

Dupa ce a fost reparata si consolidata, casa a fost vanduta la licitatia organizata de banca cu "fabuloasa" suma de 9.000 de euro, unei batrane de 81 de ani. Femeia de 81 de ani este, insa, cea care apare in acte. Fosta proprietara a fost astazi evacuata. De demers s-a ocupat un angajat al bancii unde a facut creditul. "Dumneaei a acordat o procura chiar unui angajat al bancii care, surprinzator, detine si un post de conducere a carui destinatie a jobului este tocmai restructurarea creditelor neperformante. Dupa parerea mea este un declarat conflict de interes", a declarat fosta propietara.

Oficial, reprezentantii bancii s-au dezis rapid de subiect. Doamna Bauer sustine ca angajatul bancii si executorul judecatoresc care a facut dosarul de evacuare sunt intr-o stransa relatie. Femeia banuieste ca toata afacerea este doar o procedura frecventa printre angajatii bancilor de a cumpara ieftin imobile care valoreaza zeci sau sute de mii de euro.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Meteo 28/05/2016

Horoscop

Horoscopul zilei de 28/05/2016. Scorpionii dau dovadă de mult profesionalism