Iubesc o blondă! Frumoasă şi devreme acasă. Liviu Dragnea şi-a declarat pentru prima oară dragostea, dar şi pasiunile ascunse. Iar cine credea că noaptea stă şi citeşte din Machiavelli, se înşeală. Joacă... Angry Birds unde vântează porci verzi.

Articolul continua dupa recomandari

"Din când în când seara, jumătate de oră, poate o oră, joc angry birds, angry birds friends." După bătăliile politice din timpul zilei, seara, Liviu Dragnea se luptă cu prietenii virtuali pentru supremaţia... păsărilor. 
Trebuie să învingă porcii. Nu cei din ferma din Teleorman. "E o competiţie modială şi e o competiţie permanentă,  de câteva ori am fost pe primul loc." Deşi nu ne-a dezvăluit numele pe care îl foloseşte în joc, am încercat să îl inutim noi. 

Pasiunea pentru celebrul joc a fost ţinută la secret de liderul PSD, aşa cum a fost ţinută şi iubirea pentru fosta secretară. Acum, Liviu Dragnea vorbeşte pentru prima dată despre ea. Irina Alexandra este tânăra de 25 de ani alături de care Dragnea îşi trăieşte povestea de dragoste. Cât mai departe de ochii lumii. "Nu am spus niciodată până acum subiectul ăsta. Iubesc o fată care e blondă."

Iar tânăra Irina pare că s-a îndrăgostit de mustaţa lui Dragnea. O mustaţă care are însă... preţul ei: "Eu mi-am dat-o o singură dată jos, pentru că m-a forţat în armată sergentul, şi de atunci nu am mai da-to jos. E o promisiune pe care am făcut-o tatălui meu. Dar cred că dacă PSD-ul va câştiga alegerile prezidenţiale, o voi da jos."

Şi nu e singurul lucru la care e gata să renunţe. E gata să scape şi de cel mai mare viciu, fumatul. La un lucru nu vrea să renunţe însă. La pescuit, marea lui pasiune. Deşi, bărcile nu i-au adus mereu noroc.