Încă un student de la Academia infractorilor a ajuns.pe băncile poliţiei. Se ascundea în Neamţ. Poliţiştii de acolo l-au prins şi l-au trimis alături de ceilalţi locotenţii, dar şi de liderul Adrian Botez. Împreună au speriat Europa. Au jefuit cele mai luxoase magazine şi au fugit cu bijuterii şi ceasuri de mii de euro.

Articolul continua dupa recomandari

Mihai fost prins de poliţişti in Neamţ. Avea la el zeci de ceasuri de mii de euro, dar şi un pistol. Trei luni a făcut antrenamente după un cod bine stabilit. I s-a arătat cum să dea o spargere într-un timp record şi, mai important, cum să nu trădeze.

Alături de comandantul suprem Adrian Mihai Botez şi de alţi locoteneţii dădea spargeri în magazine de bijuterii exclusiviste. Niciodată nu plecau cu mâna goală.


Cu reguli stricte şi antrenamente extenuante. Mihai, dar şi ceilalţi locoteneţi aveau câte un dosar consistent la Academie. Cu amprente, fire de păr, informaţii despre rude, obiceiuri. Toate puteau fi folosite impotriva lor dacă trădau.

Acum, informaţiile preţioase îi vor ajuta pe poliţişti să ajungă şi la alţi membri care au studiat la Academia Infractorilor.

 


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.