Acest site foloseste cookie-uri


Încă un membru al "Academiei infractorilor" a fost prins

16 IANUARIE 2016  •  19:36

Daca iti place stirea, share pe:

Încă un student de la Academia infractorilor a ajuns.pe băncile poliţiei. Se ascundea în Neamţ. Poliţiştii de acolo l-au prins şi l-au trimis alături de ceilalţi locotenţii, dar şi de liderul Adrian Botez. Împreună au speriat Europa. Au jefuit cele mai luxoase magazine şi au fugit cu bijuterii şi ceasuri de mii de euro.

Mihai fost prins de poliţişti in Neamţ. Avea la el zeci de ceasuri de mii de euro, dar şi un pistol. Trei luni a făcut antrenamente după un cod bine stabilit. I s-a arătat cum să dea o spargere într-un timp record şi, mai important, cum să nu trădeze.

Alături de comandantul suprem Adrian Mihai Botez şi de alţi locoteneţii dădea spargeri în magazine de bijuterii exclusiviste. Niciodată nu plecau cu mâna goală.


Cu reguli stricte şi antrenamente extenuante. Mihai, dar şi ceilalţi locoteneţi aveau câte un dosar consistent la Academie. Cu amprente, fire de păr, informaţii despre rude, obiceiuri. Toate puteau fi folosite impotriva lor dacă trădau.

Acum, informaţiile preţioase îi vor ajuta pe poliţişti să ajungă şi la alţi membri care au studiat la Academia Infractorilor.

 

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Promovat

Meteo

Vremea va deveni instabilă și răcăroasă

Horoscop

Horoscopul zilei, 24 mai 2016. Atenție, pot interveni evenimente nedorite!