Acest site foloseste cookie-uriHoroscopul Zilei 17/05/2013

Pune video pe site-ul tau:

17 MAI 2013  •  07:21

Toata lumea e cu gandul la weekend, nu fac exceptie nici nativii scorpioni, pentru care se intrevad ceva sanctiuni la serviciu.

A castigat dreptul la indemnizatie de handicap chiar inainte sa moara

Pune video pe site-ul tau:

17 MAI 2013  •  07:19

Sunt si cazuri in care razboiul cu statul este castigat dupa ani de procese. Pentru toate exista insa si un pret, iar pentru o femeie fara un picior, din Alba, pretul a fost chiar viata.

Femeia a castigat dreptul la indemnizatia de handicap, insa bucuria a durat doar o saptamana. Fiica si ginerele spun sa supararea a doborat-o pe batrana de 93 de ani.

O grija care apasa prea tare pe umerii batranei de 93 de ani. “Doi ani si jumatate tot am fost prin tribunale si la instanta penru soacra mea, sa-i dea banii care erau un drept de la stat si nu din buzunarul primarului sau de la altcineva din comuna”, spune ginerele femeii.

In acesti ani, chipul femeii a fost brazdat de si mai multe griji, asta in loc sa se bucure de batranete. Ca dovada pentru suferinta ei, statea chiar piciorul amputat pe care l-a pastrat pentru ca isi dorea sa ii fie pus la loc in momentul decesului.

Iar dorinta femeii a fost respectata cu sfintenie de fiica sa. Batrana si-a dat duhul cu sufetul impacat. Cu o saptamana inainte si-a castigat dreptul in instanta la indemnizatia de handicap si la un insotitor. Nu a apucat sa vada banii.

Carambol provocat de o duba de politie

Pune video pe site-ul tau:

17 MAI 2013  •  07:14

O duba de politie a provocat un carambol pe o sosea din Iasi. Opt oameni au ajuns la spital dupa ce duba a lovit un TIR, iar o masina din spate s-a oprit intr-un microbuz plin.

Agentii erau in misiune, dar se pare ca circulau cu sirena si girofarul oprite.

“Masina de politie a intrat in mine in remorca, la mijlocul remorcii si dupa aceea, nu stiu, am vazut doar in oglinda ca a dat direct in ei. Masina mica a vrut sa-l evite pe el si a intrat pe contrasens si a dat in microbus”, povesteste soferul TIR-ului.

14 oameni erau in microbuz. In total, opt persoane au ajuns la spital.

Oamenii dintr-o comuna din Vrancea, terorizati de ursi

Pune video pe site-ul tau:

17 MAI 2013  •  07:13

Oamenii dintr-o comuna din Vrancea se tem sa mai iasa din case din cauza ursilor. Noapte de noapte, animalele salbatice le intra in gospodarii. Pana acum, nimeni n-a fost ranit, dar ursii le-au omorat mai multe animale.

Oamenii au ajuns sa nu mai doarma noaptea ca sa-si pazeasca animalele din batatura de ursii flamanzi.

Cand sunt alungati dintr-o gospodarie, ursii se opresc in urmatoarea.

In ultima perioada au fost sapte atacuri, iar in unele gospodarii, ursii au intrat si de doua-trei ori pe noapte. Doar norocul a facut ca niciun localnic sa nu fie ranit.

Primarul comunei Vizantea-Livezi a cerut ajutorul celor de la Ocolul Silvic, care au trimis un ajutor temporar, doi padurari.

Pana acum, aproape 30 de animale au fost ucise de ursi, iar numarul lor ar putea creste daca autoritatile nu vor lua masuri.

Centrul statiunii Sinaia va fi blocat timp de doua luni

16 MAI 2013  •  23:44

Mai multe drumuri din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, vor fi inchise circulatiei autovehiculelor si pietonilor timp de doua luni, pentru lucrari de reabilitare a infrastructurii

Traficul rutier si circulatia rutiera vor fi restrictionate, pentru doua luni, pe mai multe tronsoane de drum din Sinaia, unde se desfasoara lucrari de reabilitare a infrastructurii, conform Mediafax.

Lucrarile au inceput astazi, 16 mai, cu Bulevardul Ferdinand, una dintre cele mai circulate artere rutiere din statiune. Acesta va fi inchis din dreptul intrarii pe Aleea Pelesului pana la intersectia cu Drumul National 1, traficul fiind complet blocat. Circulatia autovehiculelor se va realiza din Calea Brasovului, continuare strazile 13 Septembrie- Bulevardul Carol I.

Din 20 mai, de la ora 9:00, circulatia rutiera va fi blocata pe strada Octavian Goga, din dreptul intrarii in Parcul "Dimitrie Ghica", pana la intersectia cu strada Eroilor. Traficul rutier se va face pe strada Aosta- strada Spatar Mihail Cantacuzino- strada Eroilor.

Tot din 20 mai va fi inchis si Bulevardul Republicii din dreptul Bisericii Sf. Ilie pana la Hotel International. Astfel, circulatia pietonala se va realiza pe partea dreapta in sensul de mers spre centru.

Capitala va avea doua noi pasaje subterane

16 MAI 2013  •  22:48

Primarul Bucurestiului, a anuntat ca, anul acesta, vor incepe lucrarile de constructie a doua noi pasaje subterane, unul dintre ele trecand pe sub Casa Poporului, iar celalalt va fi in apropierea Casei Presei

Sorin Oprescu a anuntat inceperea lucrarilor a doua pasaje. Unul va lega zona Garii de Nord cu Casa Poporului si va largi, astfel bulevardul Izvor la patru benzi de circulatie. Cea mai mare piedica este gardul din jurul Parlamentului, deoarece unele portiuni ar trebui daramate. Mai mult, proiectul prevede un pasaj subteran ce va trece pe sub Casa Poporului.

Cel de-al doilea pasaj subteran va fi cel pentru intrarea in Bucuresti pe DN1. Proiectul va fi construit in zona Casei Presei Libere, iar lucrarile vor incepe peste doua luni.

Foto: Intact Images

.