Gest impresionant, aseară, în Timişoara. Zeci de tineri au îmbrăcat copacii din centrul oraşului cu haine pentru a le face o bucurie oamenilor străzii care, în plină iarnă, nu au ce pune pe ei

Sunt haine dăruite din suflet. Strânse într-o viaţă, în dulap. Acest bărbat se desparte uşor de lucrurile lui fiindcă ştie sigur că cineva le va purta cu grijă. La fel ca el au gândit alte câteva zeci de timişoreni. Oamenii s-au adunat, aseară, în centrul oraşului şi au îmbrăcat copacii cu haine.

Lângă geci, pulovere, fulare şi sacoşe cu pantaloni, oamenii cu suflet mare au lăsat şi câte un mesaj. "Dacă ai nevoie, e pentru tine" 05,02 scrie negru pe alb, pe o bucată de hârtie.

O mamă cu doi copii a citit printre primii mesajul. Şi şi-a ales imediat câteva haine.

Timişorenii s-au strâns în Piaţa Victoriei după un apel pe facebook. Organizatorii au împrumutat ideea de la vecinii bulgari care au organizat un eveniment similar la Sofia, zilele trecute.

Recomandari


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.