La zece luni după ce scena de la Gărâna a fost arsă până în temelii, folkul a răsunat din nou pe Valea Lupului. Acordurile muzicale s-au împletit cu priveliștea de basm, însă, magia a durat doar câteva ore. Spre seară, ploaia a alungat sutele de oameni din faţa scenei. 

Articolul continua dupa recomandari

Folkul a răsunat din nou pe Valea Lupului, la zece luni după ce scena de la Gărâna a fost mistuită de flăcări.

"A fost un foc devastator, care a stricat multe pe aici pe la Gărâna. A fost scena pe care noi am cântat atât timp, atât de dragă nouă. Cei de aici s-au ocupat şi rapid au pus la punct. Scena arată extraordinar", spune Mirea Vintilă.

Mulți dintre artiști şi-au donat onorariile pentru reconstrucția scenei. 

"E o ediţie foarte reuşită, din punctul meu de vedere, dar nu este ediţia noastră de festival, este ediţia acestor mari domni şi doamne ale folkului românesc", este de părere Loredana Körtvelyessy, organizator.

"Niciunde nu avem un aşa loc şi nu avem ocazia să ne exprimăm în felul acesta, cum o facem aici, în vârful muntelui, deconectaţi de toată nebunia cotidianului", spune Călin Brâncean, solist al trupeu "Pragul de sus"

Peste 600 de iubitori ai muzicii bune au venit cu drag, din nou, la Gărâna. 

Îmbrăcaţi cu haine groase, spectatorii s-au adăpostit sub umbrelele de ploaie.

"Rezistăm pe ploaie pentru că ne place folkul!", spune entuziasmat un spectator.

Spectatorii au fost alungaţi, însă, de o ploaie torenţială ce s-a abătut asupra Văii Lupului. Festivalul se încheie în această seară.