Acest site foloseste cookie-uri


Festivalul scrumbiei la Galati

Pune video pe site-ul tau:

28 MARTIE 2010  •  16:32

Galatenii au fost ademeniti, azi, pe malul Dunarii, de festivalul scrumbiei. Si au avut cu ce se desfata: concursuri de pescuit, expozitii de arta culinara, targuri de mesteri populari, muzica, si. foarte mult peste.

Florii la spital

Pune video pe site-ul tau:

28 MARTIE 2010  •  16:26

Cu siguranta, si iesenii s-au cinstit, azi-noapte. De dimineata, paturile de la unitatea de primiri urgente s-au umplut cu petrecareti, care au uitat numarul paharelor.

Ninsoare pe Valea Prahovei

Pune video pe site-ul tau:

28 MARTIE 2010  •  16:23

Sarbatoarea de Florii a adus zapada pe Valea Prahovei. La Predeal, de pilda, a nins toata ziua, dar nu suficient cat sa-i mai scoata pe schiori pe partii.

Buluceala in biserica

Pune video pe site-ul tau:

28 MARTIE 2010  •  16:20

Florii cu imbulzeala, la Resita. In plin post, in biserica, sute de credinciosi s-au bulucit, ca sa apuce o crenguta de salcie de la preot.

Florarii se intrec in aranjamente de Florii

Pune video pe site-ul tau:

28 MARTIE 2010  •  13:47

E sarbatoare, de doua ori, astazi, pentru un milion si jumatate de romani. Ei isi serbeaza onomastica. Pentru asa o zi, florarii s-au pregatit ca la carte.

Cadouri pentru cei izolati de lume

Pune video pe site-ul tau:

28 MARTIE 2010  •  13:41

Ortodocsii si catolicii sarbatoresc, azi, Floriile, una dintre cele mai importante sarbatori crestine. Si parca nu e moment mai bun sa ne gandim la cei mai putin norocosi. In Iasi, membrii unui club de off-road si-au umplut jeep-urile cu daruri si au plecat in Vadu Vejei, un sat izolat de lume.