Coşmarul femeii sfâşiate de o haită de maidanezi luna trecută, la Iaşi nu se mai termină! O rană de la picior s-a infectat, iar Elena a fost operată, după sărbători. Nu poate merge la muncă şi spune că va da în judecată autorităţile locale.

Articolul continua dupa recomandari

A scăpat cu viaţă din colţii haitei, însă pentru Elena necazurile nu s-au încheiat. După săptămâni întregi pe patul de spital şi coşmaruri în fiecare noapte, femeia s-a întors la mâna medicilor de la Iaşi. O rană mai adâncă din zecile de plăgi muşcate s-a infectat, iar Elena a fost operată de urgenţă.

Urmează în continuare tratament şi a primit concediu medical.

Elena abia se mişcă prin casă. Picioarele îi sunt încă umflate şi abia poate păşi. Acum o lună mergea să ia apă şi a fost atacată de 20 de maidanezi în zona lacului Veneţia, la marginea pădurii. Câinii i-au sfăşiat hainele şi au trântit-o la pământ.

A fost salvată de la moarte de o bătrână care i-a auzit strigătele. După incident, autorităţile au început să strângă câinii fără stăpân care îşi fac veacul acolo.

Femeia atacată încă visează noaptea atacul animalelor. A rămas cu răni fizice, dar şi cu traume psihice.

Elena are de gând să tragă la răspundere autorităţile, pentru că i-a fost pusă viaţa în pericol.


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.