Acest site foloseste cookie-uri


Executia de la Pitesti: 30.000 de euro si o bataie, motivele crimei

6 IUNIE 2013  •  13:13

Daca iti place stirea, share pe:

Pentru banii pe care ii avea de recuperat, prietenul lui s-a transformat in calau. Si-a facut complice un politist, care ar fi avut rolul de a face rost de arma si de a ascunde probele. Agentul a privit executia. O manusa pierduta si un cleste i-au dat pe amandoi de gol.

S-a ajuns aici din cauza banilor, dupa o prietenie legata in copilarie. Calaul, victima si politistul au crescut practic impreuna. Primii doi au si muncit in Spania. Acolo ar fi aparut datoria de 30.000 de euro. In locul banilor, victima i-ar fi dat colegului de suferinta doar o bataie zdravana.

Timp de un an de zile, barbatul ar fi jurat ca se razbuna si ar fi planuit totul, ajutat de politistul bucurestean. Au cumparat un pistol pe care agentul a incercat sa-l faca disparut.

Ziua executiei a fost aleasa dupa un alt incident violent. Cel care avea sa devina calau ar fi fost din nou batut de prietenul lui datornic. Ajuns pe un pat de spital, a jurat ca la iesire va fi varsare de sange.

Procurorii spun ca in noaptea crimei, cei doi si-au acoperit fetele cu cagule, au oprit iluminatul public pe strada si au tras. A fost o executie in stil mafiot, cu sapte focuri de arma. Barbatul si-ar fi recunoscut calaul si i-ar fi strigat numele.

Ion Paun, samsarul din Pitesti, ar fi asasinul. Agentul si suspectul ar fi plecat tot impreuna si ar fi mers la o trecere de cale ferata unde au ars cagula si o manusa. Au facut, insa, alte greseli: a doua manusa au pierdut-o pe drum, iar clestele cu care au taiat firele electrice, l-au aruncat sub masina politistului. Chiar si asa, cei doi n-au recunoscut crima.

Barbatul suspectat ca ar fi tras este acum acuzat de omor calificat, iar polititul de complicitate la omor calificat.

Comentarii

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
EU POT! Tabara de Creatie si ReCreatie Interioara. Moeciu de sus, 2-6 aprilie...

EU POT! Sa-mi deschid Inima, sa (ma) Iert, sa (ma) Iubesc, sa ma exprim...

Meteo

Meteo 30/03/2015

Horoscop

Horoscopul zilei 31/03/2015

Emisiuni
cu Mihaela Cãlin
cu Octavia Geamanu
cu Olivia Paunescu si Valentin Butnaru

Vezi ce au trimis utilizatorii nostri

Ai o informatie care poate fi o stire? Trimite si tu!

Trimis de Alexe Catalin
Trimis de Oprea Ovidiu
Trimis de MAZILU DAN