Jocul sinistru Balena Albastră s-a răspândit rapid după ce a fost promovat masiv în Rusia, unde a şi făcut numeroase victime, iar acum a ajuns şi în România, unde autorităţile s-au sesizat deja.

Articolul continua dupa recomandari

Dovadă că jocul a ajuns şi în România, după ce săptămânile trecute trei adolescenţi au căzut victime acestui joc în Republica Moldova, stă un filmuleţ postat de o adolescentă din România, care susţine că a dorit să joace Balena Albastră, dar apoi sia răzgândit.

Fata citeşte, în filmare, de pe telefon, câteva dintre regulile jocului. Postarea a fost făcută pe Youtube în urmă cu câteva zile.

Totuşi, fata avertizează că nu este deloc în regulă ca tinerii să încerce un astfel de joc.

Citeşte şi BALENA ALBASTRĂ pune pe jar autorităţile din România! ORDINUL emis de Ministerul Educaţiei pentru toate şcolile din ţară

Citeşte şi BALENA ALBASTRĂ a ajuns în România! AVERTISMENT privind amploarea fenomenului care îi împinge pe adolescenţi la moarte (FOTO&VIDEO)


Ești martorul unui eveniment deosebit, ieșit din comun sau amuzant?

- Instalează aplicația Observator (App Store / Google Play), filmează sau fotografiază și trimite către echipa editorială a unuia dintre cele mai bune programe de știri din România.

- Intră pe pagina de Facebook a Observator și lasă-ne un mesaj însoțit de datele tale de contact.